Bardzo lubię Lublin |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| dani3lka:):) |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 190 Nr użytkownika: 622 Dołączył: 03-May 08 |
. no właśnie -- jestem z daleka, ale uczyłem się Tu. Co wy na to?
|
||
| crazystork |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 98 Dołączył: 11-May 08 |
Ja tez golubie no i tu studiuje jeszcze :)) ale bardzo chetnie prysne stad do Wrocka:))) |
||
| Gatto |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 84 Nr użytkownika: 140 Dołączył: 27-February 08 |
Ja tez lubie i urodzilem sie tu i pracuje i studiowalem tu i ALE CHCE SIE STAD WYNIESC - ZACHOD POLSKI LUB DALEJ Masa uczelniczęść studentów zostaje szuka pracyi nie ma jej dla tych co się tu urodzili. Jedyne miasto w Polsce o tak dużej ilości uczelni wyższych w stosunku do wielkości miasta!!!!! Pozostawiam już wysokość zarobków.Wiadomo student weźmie wszystko. |
||
| NoNameGirl |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 694 Nr użytkownika: 122 Dołączył: 22-November 07 |
nie wierze |
||
| leblee |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 473 Dołączył: 25-May 08 |
hehe widze, ze kazdy, tak samo jak ja za naszym (bueeeh) pieknym miastem wprost przepada :) bardzo chcialbym wiedziec - co mozna polubic w lublinie czulbym sie lepiej wiedzac, ze cos ciekawego jednak tu jest |
||
| maciek |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 573 Nr użytkownika: 510 Dołączył: 11-June 07 |
no jak to ? mozemy sie poszczycic np. najwieksza migracja w kraju |
||
| dragonite |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 375 Dołączył: 15-November 07 |
a to fakt przeoczylem sprawe:) juz jest mi przyjemniej wiedzac ze w czyms wyprzedzamy innych co dalej? |
||
| asugi |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 199 Nr użytkownika: 23 Dołączył: 16-June 07 |
konrador + W tym miescie zmarl po uslyszeniu wyroku sadu Jan Kochanowski (chyba nie najlepszy przyklad). + Tu bomba zabila Czechowicza (jeszcze gorszy). + Tu zaczelo swoja dzialalnosci PRO Futuro. + Budowa nowej Filharmonii to jedna z najdluzej ciagnacych sie inwestycji w powojennej historii Polski. A tak juz calkiem powaznie i jak najbardziej pozytywnie: + Wiekszosc autorow artykulow zamieszczonych w najnowszym numerze Software 2.0 to lubelscy specjalisci od systemow serii BSD. Hip, hip, hurrra! Jacek |
||
| Sisqo |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 14 Nr użytkownika: 265 Dołączył: 12-July 07 |
ten ostatni przyklad jest chyba najbardziej dramatyczny |
||
| http-ciastek.openid.pl- |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 140 Nr użytkownika: 383 Dołączył: 27-September 07 |
"konrador" No to co jest ciekawego np w Warszawce??? Kupa zidiocialych dorobkiewiczow, majacych zamiast oczu monety. Czy ty kiedykolwiek zastanawiales sie dlaczego w Lublinie jest tak zle? Pewnie nie. Bo jak wyjedziesz do warszawki bedziesz robil to samo co inne kretynki-przydupasiki zlobu, takie jak Buzki, Krzaklewskie, Kwasniewskie nie wymienie wiecej hnazwisk bo rzygac mi sie zachcialo. To tacy jak wy sprowadzaja Lublin do rzedu miast klasy C. Kurwa, kurwa, kurwa!!! Dziekuje Blazej |
||
| Wsoft |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1040 Nr użytkownika: 180 Dołączył: 01-October 07 |
bardzo mi sie podobalo. zwlaszcza refren : "Kurwa, kurwa, kurwa!!! Dziekuje Blazej"kilka postow nizej ktos szukal teksciarza. Blazej, w/g mnie masz realna szanse zablysnac w warszawie nie jako "dorobkiewicz, majacy zamiast oczu monety", ale jakos piasek piaseczny ;-] albo inna gwiazda muzyki pop
Karol. |
||
| Otoma |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 186 Nr użytkownika: 555 Dołączył: 06-July 07 |
Subject: Bardzo lubię Lublin From: Date: 12/5/ 4:43 PM Eastern Standard Time Message-id: Urodzilam sie w Lublinie a teraz jestem bardzo daleko. Bardzo tesknie za Lublinem i bardzo Cie lubie za to, ze lubisz moje Miasto. Pozdrawiam i Zycze Ci Wesolych Swiat! Lil :-) |
||
| dpc |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 89 Nr użytkownika: 131 Dołączył: 02-August 07 |
"LiliannaEly7" .. Ja taki cham troche jestem, wiec najpierw cos bez sensu:) Moj dziadek urodzil sie w Lublinie, ojciec takze, ja kurwa tez. Chcialbym zeby Lublin byl miastem, a jest wsia. Chcialbym zeby takie partie polityczne jak PSL, AWS, SLD, UW byly uznawane za organizacje przestepcze, a kurwa NIE SA. Zaczalem fajnie, skoncze gorzej, szukam kobiety w wieku 17-30 lat w celu spedzenia sylwestra z nie wyksztalconym Blazejem:) SERIO! Blazej PS Jezu, Kobieto, .. |
||
| agnieszka |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 70 Nr użytkownika: 181 Dołączył: 09-April 08 |
spedzenia sylwestra z nie wyksztalconym Blazejem:) SERIO! Blazej PS Jezu, Kobieto, .. < Good luck Blazej! Lil |
||
| golem14.myopenid.com |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 86 Nr użytkownika: 583 Dołączył: 27-September 07 |
A co zrobisz jak zgłoszą się aktywistki z koła Młodych Demokratów lub młode SLDwy ? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam |
||
![]() |
![]() |